Με το παρόν δηλώνεται ότι αυτός ο ιστότοπος και η μηχανή κρατήσεων, βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία και λειτουργία της aidonidis.com

Η Aidonidis.com διαθέτει για τους χρήστες του διαδικτύου, τους άμεσους πελάτες και πράκτορες, δεδομένα και υπηρεσίες που προσφέρονται από τα συνεργαζόμενα μέρη. Μέσω αυτού του συστήματος κρατήσεων ο τελικός χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση και να πληρώσει την μεταφορά του στους διαθέσιμους προορισμούς. Όλες αυτές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης. Επιπρόσθετα, κάθε υπηρεσία που διατίθεται ως αποτέλεσμα της χρήσης της παρούσας εφαρμογής υπόκειται επίσης στους όρους χρήσης του τοπικού συμβαλλόμενου συνεργάτη που παρέχει την υπηρεσία (εταιρία ταξί, μεμονωμένοι οδηγοί, εταιρίες μεταφοράς). Οι όροι για κάθε πάροχο υπηρεσιών βρίσκονται στην διάθεση του πελάτη ύστερα από αίτηση. Η Aidonidis.com δεν ευθύνεται για ζητήματα που προκύπτουν από την υπηρεσία που παρέχει ένα συμβαλλόμενο μέρος διαφορετικό από αυτά που διατίθενται μέσω του συστήματος κρατήσεων. Σε κάθε περίπτωση διαφωνίας ή αν αυτοί οι όροι δεν σας ικανοποιούν πλήρως, η άδειά σας να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε σχετική υπηρεσία, αναστέλλεται αυτομάτως.

Ελέγχουμε όλες τις μεταφορικές αφίξεις για πιθανές καθυστερήσεις, συνεπώς θα περιμένουμε μέχρι να φτάσετε. Στην απίθανη περίπτωση που ο οδηγός και ο πελάτης δεν μπορούν να συναντηθούν στην προκαθορισμένη περιοχή, θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον πελάτη μέσω τηλεφώνου. Ωστόσο, αποτελεί ευθύνη του πελάτη να παρέχει έναν σωστό και έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένου και του διεθνούς κωδικού) κατά την διαδικασία κράτησης. Σε περίπτωση παράλειψης του, ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη να επικοινωνήσει με την Aidonidis.com να ενημερώσει για τυχόν καθυστερήσεις ή προβλήματα εντοπισμού του οδηγού.

Δεν θα επιστραφούν χρήματα:
α) αν ο πελάτης δεν παρέχει έναν έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό και δεν επικοινωνήσει με τον 24ωρο αριθμό έκτακτης ανάγκης (εμφανίζεται τόσο στο μήνυμα επιβεβαίωσης όσο και στο παραστατικό), με αποτέλεσμα να χάσει την μεταφορά,

β) αν ο πελάτης δεν παρέχει σωστές πληροφορίες ταξιδιού (αριθμός πτήσης, ώρα, κλπ) με αποτέλεσμα να χάσει την μεταφορά, καθώς δεν θα έχουμε σωστές πληροφορίες για να ελέγξουμε την άφιξή σας,

γ) σε περίπτωση που η αναμονή υπερβεί τις 2 ώρες χωρίς την υπαιτιότητα των δυο μερών υποχρεούται η εταιρία μας να επιστρέψει το 50% της προκαταβολής η΄εαν με την συγκατάθεση του πελάτη εκτελεστούν τα ήδη προγραμματισμένα δρομολόγια της εταιρίας και κατόπιν αυτού να εξυπηρετηθεί και ο πελάτης.

Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον όχημα (δηλαδή για υπερβολικές ή υπερμεγέθους αποσκευές, επιπλέον επιβάτες, κλπ) ισχύουν επιπρόσθετες χρεώσεις για το επιπρόσθετο/διαφορετικό όχημα. Ασυνήθιστες απαιτήσεις που δεν συμπεριλαμβάνονται στην μηχανή κρατήσεων, είναι πάντα ευπρόσδεκτες και η ομάδα μας θα προσπαθήσει να τις καλύψει. Δεν υπάρχει παρ’όλα αυτά καμία εγγύηση ότι αυτά τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν. Το ποσό πληρωμής καλύπτει όλες τις πιθανές χρεώσεις συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου αναμονής μετά την προσγείωση της πτήσης.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Η Aidonidis.com φέρει ευθύνη για απαιτήσεις που υπερβαίνουν το ποσό που έχει καταβληθεί από τον πελάτη. Στην απίθανη περίπτωση αδυναμία παροχής της υπηρεσίας, ο πελάτης δικαιούται αποζημίωση αντίστοιχη με το ποσό που έχει ήδη καταβληθεί. Δεν μπορούν να διεκδικηθούν άλλες αξιώσεις. Παρακαλώ να σημειωθεί πως σε κάθε προορισμό, οι οδηγοί διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την επιβίβαση στα οχήματα επιβατών που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή παρουσιάζουν ανάρμοστη συμπεριφορά. Σε ανάλογες περιπτώσεις δεν επιστρέφονται χρήματα και σε περίπτωση αποζημίωσης/ζημιάς θα υπάρξει δίωξη και αξίωση αποζημίωσης.

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Όσον αφορά όλα τα ζητήματα ασφάλισης σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες δηλώνεται ξεκάθαρα και γίνεται αποδεκτό ότι από την στιγμή που η Aidonidis.com διατηρεί συνεργασία μόνο με οχήματα των οποίων η ασφαλιστική κάλυψη είναι υποχρεωτική βάσει νόμου, η ευθύνη βαραίνει πλήρως τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η Aidonidis.com εξασφαλίζει εχεμύθεια στην διαχείριση των δεδομένων όλων των πελατών. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές σας διασφαλίζονται με πιστοποιητικά ssl.